سازه های معماری جهان همراه با متن اصلی

(( معبد ))
مكان : Re dwood shores ، كاليفرنيا – آمريكا
تاريخ ساخت : ۱۹۹۸-۱۹۸۹
Client : شركت oracle

با همكاري : William Wilson ass ( ارتباط دهندگان ) طرح بين المللي Seccombo
طرح : محوطه اي براي تسهيلات شركت برجسته نرم افزاري : ساختمان اداري ، كنفراس و مركز مطبوعات ، باشگاه ورزشي ، پارگينگ و چشم انداز بيروني
عكس از : Gensler

in the mid -1980s a canadian entrepreneur purchased this site in the popular tourist area of redwood shores , California . gensler became involved with the project for reorganizing the area and converting it into the centrum business park .
در نيمه دهه ۱۹۸۰ يك كارآفرين كانادايي اين محوطه را در منطقه توريستي عمومي از Redwood Shora در كاليفرنيا خريد .Gensler پروژه اي براي سازماندهي دوباره اين منطقه و تبديل كردن آن به پارك تجاري در دست گرفت .

today , 11 years later , the final phase of the project is being brought to a conclusion . whith six office buildings , coverin a total area of 1.6 million m2 (17.2 million ft ) , a conference and press center gymnasium , and four parking lots , the site has recently been converted into the headquarters of the oracle corporation , a leading software producer . the firs building to be developed on the campus was the ” access”structure , which now accommodates the oracle executive offices. Architectutally speaking , the design is based on simple geometrical forms: a rectangular block supported by two cylinders , projecting an image which is both striking and strong . this building faces the lake with wich it interacts by way of its blue-green glass panels

امروز يعني ۱۱ سال بعد ، دوره پاياني اين پروچه در حال نتيجه رسيدن است با پنچ ساختمان اداري كه كل محوطه آن ۶/۱ ميليون متر مكعب (۱۷/۲ million ft2 ) است و داراي يك مركز مطبوعات و سالن كنفراس ، باشگاه ورزشي و چهار پاركينگ است ، اين محوطه اخيراً به چهار اداره مركزي شركت Oracle – توليد كننده بنام نرم افزار – تبديل شده است . اولين ساختمان گسترش داده شده و يك محوطه اي كه ساختاري access دارد كه در حال حاضر با دفاتر اجرايي شركت Oracle منطبق است .

 

از نظر معماري ، اين طرح برپايه شكلهاي هندسي ساده است : يك آجر مستطيل شكل كه با دو آجر استوانه اي شكل محصور شده ، تصوير بسيار جالبي را نشان مي دهد .
with one single exception , the remaining office buildings are designed on the basisof a simple cylinder ,3.5m(11.5ft) in diameter ,which intersects with a rectangular block , forming a 45 angle . this sole exception is an office block which retains the cylindrical element of its neighbors but has a completely different curved shape ,giving contrast in the layout .
ساختمانهاي اداري باقيمانده بر پايه يك استوانه ساده به قطر ۵/۳ متر ( ۵/۱۱ فوت ) طراحي شدند كه با آجر مستطيل شكل به دو نيم تقسيم مي شود و با زاويه ۴۵ درجه فرم داده مي شوند .

آجر اداري است كه قسمت استوانه اي شكل اطرافش را نگه مي دارد اما شكل منحني كاملا متفاوتي دارد و تضادي در يك قالب نشان مي دهد .

اداره مركزي Leybold AG
Gunter Behnish
مكان : در آلترتائو
تاريخ تكميل : ۱۹۹۱
معمار : Gunter Behnish
طرح : اداره مركزي Leybold AG
عكس از : Cristian Kandzia

aybold AG manufactures innovative , high quality machinery , focusing in particular on the production of prototypes. The headquarters building consists of a circular entrance in the north , from which point the route proceeds via an escalator above a light moquette floor occupying level +1 .

شركت Leybold AG ، توليد كننده نوآور با ماشين آلات با كيفيت و در حال حاضر روي توليدات پيش نمونه تمركز دارد .
ساختمان اداره مركزي شامل يك ورودي مدور در قسمت شمالي است . با اين نكته كه مسير پيشروي از طريق يك پله برقي انجام ميشود ، در بالاي آن سطح level+1

this gives access to all the functional areas : office levels +2 and +3 by means of regularly arranged vertical access elements : and the laboratory and production areas via communicating passages and stairways descending to level 0 , wich also accommodates the product reception and dispatch areas.
اين كار باعث دسترسي به تمام مناطق كاري ميشود : سطوح +۲ و +۳ ، بدين معنا كه بطور منظم اجزاء در دسترس عمودي مرتب شود و آزمايشگاه و مناطق توليدي از طريق passages ارتباط داشته باشند و رفت و آمد در راه پله ها به صفر برسد ( كاهش پيدا كند ) كه همچنين با پذيرش توليد سازگار باشد و به مناطق مختلف بفرستد .
In this way the functions are separated into the different heights : clean production below , and the office areas above independent and free of intersection .thanks to this arrangement ,it was possible to install one single , straightforward ventilation and dust filter system for the laboratory and production hall , in such a way as to

allow the users to achieve cleanroom conditions for their own equipment , easily and accurately . the office and production areas are linked visually by generous expanses of glass , with the marketing center (level +3) added in the form of a gallery , and the design facilities located below (level +2 )

در اين راه عملكرد به چند مورد تقسيم مي شوند : تميز كردن زير مواد توليدي و بالاي مناطق اداري ، مستقل و جدا از هيچ گونه تقاطع ، از اين نظم و ترتيب متشكريم . اين امر امكان پذير بود كه يك علامت ، تهويه هوا و سيستم تهويه گردوغبار براي آزمايشگاه و سالن توليد نصب شود . در چنين راهي همانطور كه اجازه داده شد تمام استفاده كنندگان شرايط اتاق تميز براي وسايلشان به آساني و به راحتي بدست آورند . اداره و مناطق توليدي با شيشه هاي بسيار بزرگ و بلند با هم در ارتباط هستند ، با مركز مبادلات تجاري (level+3 ) كه آن در شكل گالري اضافه شده و امكانات طراحي در زير آن قرار گرفته است ( level+2) .

The three office floors above are accessed by spiral stairways . the laboratory is designed to be self-sufficient and independent of the other sections . finally , the outer bastion elements are of crucial importance , given their unifying role in enveloping the whole of the complex whatever its orientation or purpose .

سه طبقه اداري در بالا با پله هاي مارپيچي با هم در ارتباط هستند . آزمايشگاه واحدي كاملا مجزا و خودكفا از ساير قسمتها است . در پايان ، اجزاء بيروني حفاظهاي بسيار مهم هستند و نقش يكپارچگي آنها را در احاطه كردن كل اين مجموعه نشان مي دهد .

دفتر مركزي : Fred w.clarke
طرح : دفتر براي NTT
مكان : توكيو ژاپن
تاريخ ساخت : ۱۹۹۵-۱۹۹۰
معمار : Ceasar Pelli Partners NTT ، سالن كنغراس ، مركز ارتباط ، رستوران و چشم انداز باغ

عكس از: Cesar Pelli Kanedi Monma Misuso Matsuoka
on top of the initial rectangular shape , the architects set about enveloping the building to the greatest possible extent ,pulling back from the borders of the site and with the edges rounded symmetrically on the side facing the highway . the scheme is divided into two buildings , presenting their exterior facades on this line . one tower is a slender entity

merging with its plinth in the parking area , with a low body element in the rounded highway .
در بالاي قسمت ورودي مستطيل شكل معماران احاطه كردند ساختمانها را تا بالاترين حد ممكن طراحي كردند و از قسمتهايي مرزي محوطه خارج شدند و لبه هايث گرد شده ساختمان كه بطور هم اندازه در يك طرف آن قرار گرفتند . اين طرح به دو ساختمان تقسيم شده است و در اين دو طرف

روكارهاي بيروني را نمايش مي دهد . برجي طراحي شده نازك و بلند است كه لبه هاي آن با ستونهاي يش در قسمت پاركينگ قرار گرفته است اين برج داراي يك بدنه لاغري است كه در قسمت مدوري از شاهراه مرتفع شده قرار دارد .